Laad
oplossingen

Het Qcharge totaalconcept vormt een unieke oplossing die is opgebouwd uit verschillende producten. Het concept bestaat uit de flexibele en prijstechnisch aantrekkelijke Qneqt vlakbandinstallatie, in combinatie met het ZapCharger Pro oplaadpunt met dynamische laadsoftware.

Zaptec oplaadpunt
Eleqtron vertegenwoordigt voor het Qcharge concept in Nederland de fabrikant Zaptec uit Noorwegen, een innovatieve producent in oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen. Met dit oplaadpunt, de ZapCharger Pro, heeft u theoretisch geen beperkingen meer wat betreft het beschikbare vermogen van een installatie. Mede dankzij de dynamische laadfasebalans, een unieke technologie in de markt, kunnen met dit oplaadpunt tot 3x zoveel auto’s worden opgeladen.

Qneqt vlakbandkabel
Met Qcharge past Eleqtron haar prefab Qneqt vlakbandkabel toe van de Zwitserse fabrikant Woertz. Door het gebruik van deze vlakbandkabel, die geschikt is voor 63 Ampère, kan op efficiënte wijze een centrale infrastructuur aangelegd worden voor een EV-installatie. Vanaf het vlakband kunnen er eenvoudig aftakkingen worden gerealiseerd naar de ZapCharger Pro, zodat de parkeerplaatsen geschikt zijn voor elektrisch laden. Daarmee kan de volledige elektrische installatie worden voorbereid: toekomstbestendig!

Veelal wordt een Qcharge installatie compleet gemaakt met Qneqt kabels en snoeren voor stekerbaar installeren.

Eleqtron BV

Bezoekadres
Edisonstraat 87
3281 NC Numansdorp
Nederland

Postbus adres
Postbus 7471
3280 AG Numansdorp
Nederland

Tel: 088 030 61 00
E-mail

Download onze app

Met de ZapCharger Pro app heeft u altijd inzicht in het opladen en het verbruik van uw voertuig!

Aanmelden nieuwsbrief

x

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag