Smart
Building

De inzet van slimme technologie maakt gebouwen steeds efficiënter en duurzamer. Systeemintegratie, waarin de verschillende gebouwsystemen in een overzichtelijk facilitair informatiesysteem gebruikt worden, is de basis van een Smart Building. De ZapCharger Pro, ’s werelds meest slimme oplaadunit, kan hierin een belangrijke rol spelen.

Koppelingen

Er kunnen koppelingen gemaakt worden met andere systemen die bijvoorbeeld de ZapCharger oplaadunit kunnen visualiseren en op afstand bedienen. Denk ook aan vermogenefficiëntie in uw gebouw door een koppelingen met uw hoofdverdeler en de ZapCloud, om meer balans te verkrijgen of juist inzicht. Of denk aan externe batterijen, als extra duurzaam vermogen, om uw elektrische auto’s op te laden. Zo zijn er nog vele slimme technologische koppelingen realiseerbaar met Qcharge. We noemen dit ook wel ‘smart charging.’

Geschikt voor OCCP

De ZapCharger Pro is geschikt voor het Open Charge Point Protocol (OCPP), een protocol waarin beschreven staat hoe de communicatie tussen het oplaadpunt voor elektrische auto’s en een backofficesysteem moet plaatsvinden. OCPP zorgt ervoor dat verschillende systemen met elkaar op een uniforme wijze kunnen communiceren. Door middel van vooraf geprogrammeerde API’s kunnen koppelingen gemaakt worden met andere systemen.

Binnenkort is de ZapCharger Pro geschikt voor het Open Charge Point Interface (OCPI).

Eleqtron BV

Bezoekadres
Edisonstraat 87
3281 NC Numansdorp
Nederland

Postbus adres
Postbus 7471
3280 AG Numansdorp
Nederland

Tel: 088 030 61 00
E-mail

Download onze app

Met de ZAPTEC app heeft u altijd inzicht in het opladen en het verbruik van uw voertuig!

Aanmelden nieuwsbrief

x

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag