Opladen thuis

 

ZAPTEC Go

Beschikbaar BEGIN 2022

Wat u ook rijdt of waar u heen gaat, de Zaptec Go is de manier om uw reis te voorzien van power. In Noorwegen is op basis van de allernieuwste groene technologie ‘s werelds kleinste oplader van 22 kW ontwikkeld. Van binnen is de lader net zo slim, als dat deze van buiten eenvoudig is.

Toekomstgericht en up-to-date

Boordevol state-of-the-art technologie en altijd online met wifi of 4G LTE-M. De Zaptec Go houdt zichzelf up-to-date met de nieuwste functies en updates. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto opladen.

Plaats de kleinste slimme oplader ter wereld overal

Met het formaat van een tablet en een gewicht van slechts 1,3 kg, zal de Zaptec Go uw huis er niet uit laten zien als een ruimteschip of onnodige muurruimte in uw garage in beslag nemen.

Een bezoek van de installateur, hoe welkom ook, komt meestal ongelegen. Omgekeerd is ook de installateur het liefst zo snel mogelijk klaar. Met 60% minder onderdelen dan andere laders, bieden we de meest eenvoudige installatie.

Slim, klein en veilig

  • Sneller laden tot 22kW.
  • De meest veilige lader gecertificeerd met de hoogste veiligheidsstandaarden.
  • Toekomstbestendig en continue voorzien van updates.
  • Mooi van eenvoud
  • Voorzien van een kleurenled in de socket welke de functie weergeeft en uitgerust is met een RFID chip voor het authentiseren van laadpassen.

Één model, 6 kleuren

Elk onderdeel van Zaptec Go is zorgvuldig overwogen. Van het beperkte aantal onderdelen tot de functioneel verlichte type 2 socket en de positionering van de RFID-chip, we hebben deze oplader ontwikkeld voor zeer intuïtief gebruik. De traditionele Scandinavische designesthetiek is gecombineerd met de toonaangevende Noorse groene technologie. Bedacht, ontworpen en geproduceerd aan de westkust van Noorwegen.

 

r.